Aktiviteter du kan lave på stranden

18 oktober 2021 Steffen Hansen

advertorial

Hvis du ikke er så meget til bare at ligge i solen i flere timer, når du er på stranden, så findes der heldigvis en masse sjove aktiviteter, du kan begive dig ud i, når du er på stranden. Om du vil være aktiv, eller bare gerne vil sidde og bruge tiden på noget hyggeligt, så findes der noget til dig. Vi har lavet en liste over tre aktiviteter, du kan prøve af, når du keder dig på stranden. 

Beachvolleybold

Hvis du gerne vil lave noget aktivt på stranden, så kan blandt andet spille beachvolleybold. På de fleste strande er der sat et net op til, at der kan spilles beachvolleybold. Hvis du har prøvet at spille indendørs volleybold, så går beachvolleybold ud på stort set det samme. Det foregår bare udenfor på stranden, og i sand. Saml dine venner, og få sjov og aktiv tur til stranden sammen med et spil beachvolleybold. 

Strand yoga

En anden aktivitet du kan lave, hvor du får motion til både krop og sjæl, er strand yoga. Her er tempoet skruet mere ned, men lad dig ikke snyde af dette. Strand yoga kræver både styrke og balance. På nogle strande laves der yogahold, hvor du kan tilmelde dig og lave strand yoga med andre interesserede. Du vil få lettet tankerne, og du vil blive fuldstændig afslappet efter en omgang strand yoga. 

Byg et sandslot

Hvis du bare gerne vil sidde og være lidt mere kreativ på din strandtur, så kan du bygge et sandslot. Her kan du slippe din fantasi løs og bygge lige det, du kunne tænke dig. Det behøver ikke være et slot. Det kan også være du hellere vil bygge skulpturer eller noget helt tredje. Du bestemmer helt selv. Du kan dermed være kreativ samtidig med, at du kan nyde sommeren i ro og mag. 

Flere Nyheder