Bedre isolering med en ny hoveddør

29 april 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Fryser du om fødderne om vinteren, og synes du, at det trækker lige lovligt meget? Både fra dine vinduer og fra dine yderdøre, bør du få dem undersøgt og evt. udskiftet, hvis det viser sig at de er gamle og dårlig isoleret.

Der kan være mange penge at spare på ens varmeregning ved en udskiftning, samtidig med at det er rare at opholde sig indendørs om vinteren og man har mindre risiko for at blive forkølet. Du kan se flere eksempler på nye yderdøre her https://klarfonster.se/dorrar/ytterdorrar.

Når du får udskiftet dine døre og evt. dine vinduer, er der flere ting du skal tage stilling til inden. 

Ytterdörrar

Dette skal du overveje inden udskiftning

Der er flere ting du skal have besluttet, inden du bestiller dine nye døre. Det første er om dine døre skal have samme størrelse som de nuværende eller om du skal bruge anledningen til at ændre størrelsen. Det er relativt nemt for din tømrer at skære i muren med et diamantbor. Det kan være at det ville være hensigtsmæssigt med dobbelte terrassedøre, eller en fastkarmvindue ved siden af din hoveddør, så du får mere lys ind. 

Det næste du skal beslutte er hvordan dine døre skal vende. Skal den vende ind af eller ud af. Fordelen ved det sidste er, at du får mere plads i din entre. Du skal være opmærksom på om det er muligt at åbne døren ud af og den ikke rammer taget eller tagrenden. Derudover skal du være opmærksom på om den skal sidde i venstre eller højre side. Årsagen skyldes at du skal være opmærksom på stikkontakten indendørs. Det er upraktisk, hvis du først skal ind og lukke døren i mørke, før du kan tænde for lyset. 

Sidst men ikke mindst skal du vælge, om du skal have en nøgle, der passer til alle låse, eller flere.

Flere Nyheder