Få assistance til rekruttering af nye medarbejdere

Når virksomheden vækster, ordrene vælter ind, og det virkelig kører, har du brug for dygtige og stabile medarbejdere. Disse medarbejdere skal helst kunne indgå i virksomhedens kultur efter en solid onboarding – det vil sige, de skal være forberedte på, hvad der venter dem i virksomheden. Derfor er det vigtigt, at der under selve rekrutteringsprocessen tages hånd om kommunikationen. Det skal stå klart for de potentielle medarbejdere, præcis hvad det nye job indeholder, og hvad der forventes af dem. Ellers risikerer man et alt for stort frafald blandt nyansatte medarbejdere på grund af diskrepanser og skuffede forventninger. Og dette kan blive rigtig dyrt for virksomheden.

Brug professionel rekruttering, når medarbejderstaben skal udvides

Hvis du vil sikre, at rekrutteringsprocessen forløber optimalt, bør du alliere dig med et professionelt rekrutteringsbureau. En dygtig rekrutteringskonsulent vil kunne hjælpe dig med at finde de rette medarbejdere, og samtidig sørge for, at medarbejderne også finder, at din virksomhed er den rette arbejdsplads for dem. Rekrutteringskonsulenten gør sit forarbejde i form af en analyse af din virksomhed og dennes behov, således at vedkommende ved præcis, hvad stillingen indeholder, og hvordan virksomhedens kerneværdier er baseret.

Spar tid og ressourcer med professionel rekruttering

En anden fordel ved at benytte et rekrutteringsfirma til at forestå de indledende øvelser op til en ansættelse er, at rekruttering som regel er en meget tids- og ressource krævende proces. Der skal sættes mange timer af til udfærdigelse og indrykning af stillingsopslag, sortering af indkomne ansøgninger og udvælgelse af kandidater til samtale. Vælger du samtidig at køre med flere samtalerunder, skal der også sættes tid af til det. Og finder du ikke din kandidat i første omgang, skal hele processen gentages. Dette tager tid fra din arbejdsdag, som du kunne have brugt på reelle opgaver. Du kan læse mere om, hvordan du og din virksomhed kan have glæde af rekruttering, på dedikation.dk