Få hjælp til malerarbejdet – hyr en billig maler

13 juli 2019 Astrid Pedersen
Få hjælp til malerarbejdet - hyr en billig maler

Flere og flere får øjnene op for fordelene ved at hyre en dygtig maler frem for selv at påtage sig den tidskrævende tjans. Det er nemlig yderst begrænset hvor meget du sparer, hvis alle udgifter – inklusive tidsforbruget – ved selv at male sin bolig regnes sammen. Der er nemlig utroligt mange flere bestanddele, som udgør et solidt stykke malerarbejde, end blot det at smøre maling ud på væggene.

Malerarbejde er tidskrævende og slidsomt

Du skal regne med at sætte mange timer – måske endda dage – af til det forarbejde, som skal udføres forud for det egentlige malerarbejde. For det første skal du på indkøb. Når du skal male din bolig, har du – foruden maling i den farve, du ønsker – brug for såkaldt primer (også kaldet mikrodispers eller ”blåt vand”) samt en neutral hvid maling, som kan fungere som basis for den egentlige maling.

Du skal have fat på spartelmasse, som skal bruges til at lappe eventuelle huller og revner. Sandpapir i forskellige korn størrelser skal anvendes i forbindelse med slibning af væggen, således at malingen kan binde optimalt. Og afdækningsmaterialer (pap og plast) samt malertape skal bruges til at dække møbler og gulve samt stikkontakter, fodpaneler, dørrammer og andet træværk af for at undgå maler stænk.

Dernæst skal eventuelt tapet nedtages, pudset skal slibes, og der skal primes med microdispers, førend det første lag maling – den hvide, neutrale – kan påføres. Det er langt fra sikkert, at det er nok med et enkelt lag, hvis ikke pudset skal skinne igennem. Og da du skal lade hvert enkelt lag maling tørre mellem hver påføring, kan du godt regne med at sætte et par dage af til maling af vægge alene.

I stedet kan du få et tilbud på malerarbejde ved billig maler hos Malerkanonen – klik ind på https://malerkanonen.dk/ og læs mere.

Flere Nyheder