Find din nye bil blandt de mange brugte biler på markedet

I gamle dage var det ofte forbundet med en stor risiko at købe en brugt bil. Brugte biler var ofte slidte ”sminkede lig”, som lige så godt kunne falde fra hinanden en måned efter handelen. Og så var de penge gået tabt.

Nyere brugte biler – en god forretning for dig

Nu om stunder er det en helt anden snak. Risikoen for at købe katten i sækken, når du køber en brugt bil hos en autoriseret forhandler, er forsvindende lille.

For det første lever brugtvogns forhandlere i Danmark af deres gode navn og rygte. Konkurrencen på markedet er hård, og derfor har en brugtvogns forhandler ingen interesse i at sælge en bil, hvis kvalitet ikke lever op til prisen. Dette vil betyde dårligt omdømme og faldende omsætning hos pågældende forhandler. For det andet er kvaliteten af brugte biler på det danske marked langt højere i dag end for blot tyve år siden. Dette skyldes til dels, at kvaliteten på nye biler generelt er steget, og dette smitter naturligvis af på brugtmarkedet.

Dertil kommer, at flere og flere såvel privat personer som firmaer vælger at sælge deres biler inden disse er fyldt tre år. Leasing firmaer vil gerne kunne tilbyde deres kunder de nyeste modeller, og firmaer og privat personer, som er afhængige af bil i hverdagen, skifter bilparken ud længe inden bilen begynder at udvise de mindste tegn på slitage. Dette kommer dig til gode som bilkøber, idet en bil i den aldersklasse vil have smidt det meste af sin værdi, og dermed er til at betale – måske endda uden at du behøver at optage et lån.

Find din nye, brugte bil hos en online forhandler

Er du således i markedet efter en god, brugt bil af nyere dato, kan du med fordel besøge https://www.biltorvet.dk/, hvor du hver dag finder nye, opdaterede annoncer for brugte biler fra forhandlere over hele Danmark.