Giv det slidte trægulv nyt liv med en gulvafslibning på Amager

Et trægulv, som har fået masser af kærlighed og omsorgsfuld pleje, vil typisk fremstå smukt og charmerende. Især trægulve af ældre dato, fra den gang træ var standard byggemateriale i forbindelse med anlæggelse af gulve i boliger, er fulde af personlighed og individualitet. Uanset om det drejer sig om sildebens parket – den elegante gulvtype, som især findes i herskabs lejligheder og funkis villaer fra omkring 1930 – eller de imponerende plankegulve af massiv eg, har trægulve noget særligt over sig, som ingen anden gulvtype kan efterkomme.

Selv de ganske standardiserede bræddegulve, som er normale i lejligheder i de større byer, er i høj kurs på det danske boligmarked. Træværk er og bliver det mest behagelige materiale at betræde, og er derfor særdeles velegnet til gulvbelægning.

Forøg værdien af din bolig – få dit trægulv til at stå som nyt med en gulvafslibning

Hvis du er i besiddelse af et hus eller en lejlighed, som er udstyret med et intakt og sundt trægulv, bør du således værne om dette. Det kan ende med at gøre din bolig mere værd, end hvis du vælger at skifte det ud med et mere moderne gulv. I stedet kan du med fordel renovere dit trægulv. Dette kan – såfremt dit gulv ikke har alvorlige skader – gøres ved hjælp af en effektiv gulvafslibning.

Ved en gulvafslibning fjernes de øverste 1 – 2 millimeter af trægulvets overflade. Det er her, alle de grimme skønhedspletter, småskrammer, ridser og slidspor sidder – og nedenunder gemmer der sig et helt frisk lag af træværk. Gulvet vil komme til at stå ganske som nylagt, parat til at modtage en beskyttende og plejende efterbehandling. Det kan for eksempel være i form af sæbe, lud, lak, olie eller maling, alt efter gulvets type og beskaffenhed.

Få et godt tilbud på en professionel gulvafslibning – læs mere på gkservice.dk