Hvilken type smørrebrød elsker du mest?

26 februar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Hvis man skal præsentere for udlandet, hvad Danmark er kendt for at særlige typer mad, så bliver smørrebrød fremhævet.

Og det er da også særligt dansk, for hvor mange retter kan findes mange forskellige steder i verden, så er det svært at lave ordentligt smørrebrød andre steder i verden, fordi de ikke har tradition for det på samme måde, som vi har det, så man mangler slet og ret ingredienserne til det.

Næ, man skal blandt andet vælge smørrebrød Ringsted, hvis man skal være ret så sikre på at få den velkendte udgave af smørrebrødet, som man elsker og kender det.

Det særlige ved smørrebrød er også, at man kan benytte det i mange sammenhænge, om det er som aftensmad, middagsmad eller natmad – og nogle spiser det endda som morgenmad!

smørrebrød

Der er meget smørrebrød at vælge blandt

Desuden er det nemt at lave, selvom den professionelle smørrebrødsjomfru selvfølgelig kan lave det bedre, end de fleste almindelige mennesker kan.

Men egentlig skal man bare have noget rugbrød – eller franskbrød – og så smører man noget pålæg på, og nogle undvære endda smørret, mens andre igen bruger fedt.

Man kan smide meget forskellige pålæg på, hvor der eksisterer mange forskellige versioner og velkendte arter, men egentlig er det blot fantasien, der sætter grænserne for, hvordan man kan lave dette mad.

Hvad der kan være en ulækker sammensætning for nogle, kan være noget, som andre elsker, for sådan er folks smagsløg så forskellige, hvad de foretrækker.

Det smarte er også, at det her hører til det kolde bord, så det kan faktisk stå ret så længe fremme, og hvis man stiller det i køleskabet, så kan man endda tage det frem dagen efter.

Der er virkelig mange grunde til, at smørrebrød er hofretten i Danmark!

Så hvad er dit foretrukne smørrebrød, om du laver det selv eller bestiller det?

Flere Nyheder