Kom godt igang med hjemmebryggeriet – køb brygudstyr fra Albryg

04 juli 2021 Astrid Pedersen

Drømmer du om at brygge dit eget øl? Så kan du her læse en vejledning til, hvordan du kommer i gang.

Hvilken type brygudstyr skal jeg vælge som nybegynder?

Hvis du er helt og aldeles grøn inden for ølbrygning er der ingen grund til at vælge det dyreste brygudstyr fra begyndelsen. Du vil ikke kunne have glæde af et avanceret bryganlæg førend du har lært de grundlæggende principper når det handler om fremstilling af de gyldne dråber. Og så vil de penge faktisk være spildt.

Hvis du gerne vil lære at brygge øl helt fra bunden kan du med fordel anskaffe et begynder sæt fra Albryg. Et begynder sæt er et fint udgangspunkt når du gerne vil være din egen amatør brygmester. For det første koster eet begynder sæt ikke spidsen af en jetjager. Og for det andet fylder det ikke særlig meget.

Du kan ved hjælp af helt almindelige køkkenredskaber så som kasseroller, gryder og dørslag komme rigtig langt. Du vil sagtens kunne have dit begynder sæt stående i et hjørne af dit køkken mens din hjemmebryggede øl gærer. Og anvender du et såkaldt All Grain Kit sammen med din begynder sæt kan du være helt sikker på at dit første batch hjemmebrygget øl er en succes.

Hvad er en All Grain Kit?

En All Grain Kit er sammensat af de ingredienser som bruges i forbindelse med ølbrygning, i nøje afstemt forhold. Det drejer sig for eksempel om malt, humle, gær og sukker, og så diverse aroma stoffer som er med til at give de forskellige øl typer deres karakteristiske smag.

Med en All Grain Kit kan du for eksempel brygge velsmagende Weissbier, IPA, Bock eller pilsner. Og så skal du ikke selv spekulere over hvorledes du måler ingredienserne op.

Du kan finde såvel begynder sæt som All Grain Kit hos https://www.albryg.dk/brands/emballator-lagan-plast-ab.

Flere Nyheder