Lad din tandlæge i Aarhus hjælpe med at bevare dit smukke smil

20 juni 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Har du ikke været forbi din tandlæge i flere år? Så er det altså bare om at komme af sted.

Mine tænder har det fint – hvorfor gå til tandlæge?

Måske finder du ikke at der er nogen som helst grund til at bruge penge på et tandlæge besøg. Dine tænder ser jo flotte ud, og du oplever hverken smerter fra gummerne eller blødninger fra tandkødet i forbindelse med tandbørstning. Og du har igennem hele dit liv indtil videre ikke haft så meget som et eneste hul.

Men her skal du tænke på at blot fordi dine tænder indtil nu har holdt sig fri for fejl og dårligdomme, er det ikke ensbetydende med at det bliver ved med at være sådan. Der kan sagtens skjule sig forstadier til eksempelvis parodontose på steder i din mund som du ikke selv kan se eller mærke. Og en uskyldig syreskade kan hurtigt udvikle sig til et grimt hul i din tand, hvilket kan give anledning til betændelses tilstande så alvorlige at tanden i værste fald må fjernes.

tandlæge aarhus

Hvis du sørger for at aflægge din lokale tandlæge et årligt eller halv årligt besøg, kan du foregribe begivenhedernes gang med en forebyggende indsats. Din tandlæge vil være i stand til at spotte ansatser til karies, parodontose og andre dårligdomme som potentielt kan koste dig en eller flere tænder. Og med en grundig tandrensning, som er en standard del af et tandlæge besøg, vil opbygning af plak og ophobning af bakterier i tandlommerne kunne forebygges.

Hvor kan jeg finde en god tandlæge i Aarhus?

Er du på udkig efter en tandlægeklinik i nærheden af din bopæl i Aarhus kan du med fordel vælge TandlægeCenteret Clemens Torv. Du kan læse mere om TandlægeCenteret Clemens Torv, og booke tid til din første konsultation i tandlægeklinikken, via hjemmesiden clemenstand.dk.

Flere Nyheder