Pendler – ren luksus belysning

Hvis du elsker at lege med indretningen af dit hjem, er du sikkert også en stor fan af fleksibel belysning. Når du ændrer typen af belysning i et rum, kan dette rum fuldstændig ændre karakter og forvandle sig fra et arbejdsværelse til en stemningsfuld stue, fyldt med små hyggekroge og en velkommende atmosfære. Den rette lyssætning kan få et ellers kedeligt rum til at fremstå spændende og inspirerende – det kommer helt an på, hvilken type lamper, du vælger.

Skab en eksotisk stemning med smukke pendler

Du kan for eksempel vælge at droppe den centrale form for belysning, du opnår ved hjælp af en loftlampe, og i stedet satse på en mere diffus og decentreret lyssætning. En sådan kan du opnår ved hjælp af forskellige typer lamper, placeret rundt omkring i rummet – for eksempel bordlamper, væglamper, gulvlamper og pendler. Især den sidste lampetype er særdeles velegnet til at skabe stemning og hyggelig belysning. Lyset fra pendler er sjældent særligt fokuseret eller skarpt – pendler er som regel formgivet som små kunstværker i sig selv, en slags smykker til din stue. Vil du skabe små øer af lys over dit sofabord, er pendler geniale – og de kan fremhæve små, finurlige kroge i din stue, for eksempel ved skorstenen, eller andre detaljer.

Pendlen – den ultimative designerlamper

Netop fordi pendlen i højere grad er et stykke brugskunst end en lampe, findes den i så mange forskellige smukke designs, at det kan være svært at vælge. I den velassorterede webshop på andlight.dk kan du se og sammenligne mange forskellige smukke pendler og andre lampetyper fra kendte producenter så som Design House Stockholm, Diesel with Foscarini, Dreizehngrad, DybergLarsen, Established & Sons, Normann Copenhagen, Northern Lighting, Nuura, NYTA, Original BTC, Parachilna, Paulmann, Tonone, Trizo21, Vasanthi, Verner Panton, VIPP, Cph Lighting, Darø, David Trubridge og Lumen Center Italia.