Professionel mandestrip – en erotisk og æstetisk nydelse

Elsker du at se dansere udfolde sig kropsligt, og nyder du et frækt danseshow med erotiske undertoner og et glimt i øjet? Så burde du prøve at hyre en professionel mandestripper til at levere showet til din næste pigeaften, julefrokost, eller måske endda firmafest.

Professionel mandestrip – du sætter tempoet

En dygtig mandestripper kender sit publikum og ved, hvor grænsen går. Du behøver således ikke at være bange for, at din fest går hen og bliver plat og vulgær, når du har hyret en mandlig stripper, Du får nemlig selv i høj grad lov til at være med i planlægningen, og det er dig, der bestemmer, hvor langt mandestripperen skal gå.

Stripshow fra poledancer.dk

Vil du være helt sikker på, at din mandestripper er 100% professionel og lydhør over for dine ønsker og behov – så skal du kontakte poledancer.dk og få en uforpligtende snak om professionel mandestrip. Her bliver der lyttet til dig, og koreografi såvel som showets længde tilrettelægges efter dine egne ønsker. Hvis du ved, at der er én i selskabet, som er mere bornert end andre, vil mandestripperen naturligvis tage hensyn hertil, og ikke overskride vedkommendes – eller andres – grænser.

Læs mere om professionel mandestrip på poledancer.dk/mandestrip