Videoovervågning – mod ubudne gæster

08 december 2019 Astrid Pedersen
Videoovervågning - mod ubudne gæster

Nogle områder er bare mere udsatte for hærværk, tyveri og indbrud end andre. Dette gælder både for erhvervs ejendom som for private boliger – og det har forsikringsselskaberne for længst indset, hvorfor de som regel hæver præmien, hvis man bor eller driver forretning i et sådant område.

Dette er selvfølgelig irriterende nok i sig selv. Men hvad der er mere irriterende, er at udsætte sig selv og sin eventuelle familie for den risiko, der ligger i at bo eller drive forretning i et højrisiko område. Der er nærmest ikke noget mere ubehageligt end at komme hjem til en bolig, som er blevet endevendt af tyveknægte, som har forsynet sig med værdigenstande af alle typer.

Som butiks ejer eller indehaver af eksempelvis et værksted eller en trælast handel, som ligger i et udsat kvarter, kan det gå rigtig hårdt ud over forretningen, hvis denne ofte er udsat for indbrud, tyveri eller hærværk. Er din facade ofte præget af grafitti eller smadrede ruder, vil kunderne typisk gå uden om i din butik. Kan du ikke levere dine opgaver til tiden, vil kunderne sikkert anvende en anden samarbejdspartner. Og dette vil du ikke kunne leve med i længden.

Forebyg indbrud, hærværk og tyveri med videoovervågning

Hvis du ønsker at skabe tryghed for familien i hjemmet, eller gerne vil forretnings skadelig aktivitet til livs, kan du med fordel installere videoovervågning. Hvis du placerer kameraer til videoovervågning synligt omkring indgangs partier og andre udsatte steder på bygningen, vil mange misdædere opgive deres forehavende, af den simple grund at ingen ønsker at havne på optagelserne.

Indendørs videoovervågning kan forhindre tyveri fra din butik i dagtimerne, og levere vigtig dokumentation til politi og forsikrings selskab, hvilket vil lette såvel opklaring af forbrydelsen som behandling af forsikrings sagen.

Du kan finde et stort udvalg af overvågningskameraer på dkkamera.dk

Flere Nyheder